Over ons

Grouwels Daelmans projectontwikkeling komt voort uit de familiebedrijven Grouwels Vastgoed en Daelmans Vastgoed en heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van kleine en grote bouwprojecten in met name Limburg en Noord-Brabant.

Steeds weer met die unieke benadering om omgevingen te creëren van een verrassend hoge kwaliteit. Onze uitdaging: binnen de randvoorwaarden van elk project zoeken naar kansen om een optimaal eindresultaat te realiseren. Met een scherp oog voor architectuur, wooncomfort en duurzaamheid. Waarbij gebouwen en omgeving perfect in balans zijn.

Onze nieuwbouw projecten zijn herkenbaar aan de aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en de beleving van de eindgebruiker.

Complete vastgoedexpertise

De basis is de kennis én ervaring die we in de loop van decennia hebben opgebouwd. We nemen alle aspecten van de ontwikkeling van bouwprojecten voor haar rekening;

  • marktanalyse
  • contractvorming
  • planontwikkeling
  • grond- en gebouwenexploitatie
  • verkoopbegeleiding en projectpromotie

We hebben alle kennis op het gebied van projectontwikkeling in huis!


Grouwels Daelmans - projectontwikkeling


Slagvaardig en flexibel

We houden van aanpakken. Er wordt gewerkt met een sterk en slagvaardig kernteam. Juist door onze knowhow en open mindset houden we de lijnen kort. Het hele team is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling en realisering van de bouwplannen. Deze korte lijnen geven Grouwels Daelmans de flexibiliteit en slagkracht om zowel kleine als grote én complexe projecten te ontwikkelen.

We werken zowel autonoom als in participatie met andere projectontwikkelaars en/of woningbouwverenigingen.